Wolisz zatrzymać profil, ale prowadzić go sam? Wtedy nie usuwaj go — wejdź na swój profil i kliknij „to mój profil”.
Część profili zakłada redakcja albo widzowie — bez pytania twórcy. Jeśli nie chcesz swojego, usuniemy go. Odpowiadamy w ciągu 72 godzin.
Wolisz zatrzymać profil, ale prowadzić go sam? Wtedy nie usuwaj go — wejdź na swój profil i kliknij „to mój profil”.